dimarts, de febrer 06, 2007

EXCURSIÓ AL MONT TIMIDONE, 11 de febrerLo Centre Excursionista de l’Alguer, creat l’any 2006, en l’àmbit de difusió entre els algueresos del patrimoni natural i paisatgístic del territori de la ciutat, ha programat per diumenge, dia 11 de febrer, una excursió oberta al Mont Timidone.

Aquesta activitat és la segona que organitza el CEA, de quan s’és constituït lo 2 d’abril de l’any passat, després de la I Excursió per la llengua de l’Alguer durant la qual sem muntats a la Torre de la Penya. Després de la sua constitució és estada organitzada una altra eixida al maig del 2006, per visitar les torres i platges de Mont Girat.

L'itinerari del pròxim diumenge, dia 11 de febrer, preveu una passejada a dintre del parc natural de Les Presonetes, primer de muntar al Mont Timidone, on se pogueran veure i estudiar els noms d’una gran part dels paratges del territori alguerès. A l’arribada, nos donarà la benvenguda una guia del parc natural, i nos explicarà en alguerès lo valor i la importància d’aqueix patrimoni natural tutelat. Una volta en alt, cada u podrà analitzar com se diuen les muntanyes, caps, platges i illes més importants en la llengua catalana de l’Alguer, amb els fulls indicatius que seran distribuïts. També se dongueran informacions escrites perquè se pugui conèixer lo nom popular i científic de les plantes més significatives del territori.

L’excursió acabarà després de migdia. Per anar a menjar una pizza després de l’excursió és menester confirmar l’assistència al núm. 340 723 39 53.

Dia, hora i lloc de trobada
Diumenge 11 d'abril, a les 10:00h, a la Plaça de la Pau de l’Alguer, al port

Pàgina web : www.cealguer.blogspot.com
Endiriç de posta electrònica i telèfon : cealguer@mailcat.org ; 340 723 39 53

____________________________________

*Les persones interessades amb mitjà de transport propi poden venir directament al lloc de trobada. Qui no tengui disponibilitat de màquina, té de confirmar la sua presència al número següent: 340 723 39 53, per cercar-li lloc en una altra màquina. També se pot escriure a cealguer@mailcat.org.

0 comentaris:

Publica un comentari

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Pàgina d'inici